POLÍTICA

Aliot s’encamina cap la presidència interina de l’RN

El batlle de Perpinyà explica la seva trajectòria en un llibre

El batlle de Perpinyà, Louis Aliot, el 19 de maig 2021 a Perpinyà © Ajuntament de Perpinyà
El batlle de Perpinyà, Louis Aliot, el 19 de maig 2021 a Perpinyà © Ajuntament de Perpinyà

Louis Aliot, que podria ocupar la presidència de RN durant les eleccions presidencials del 2022, ressegueix el seu èxit a les eleccions municipals de Perpinyà en un llibre que es publicarà al juny.

Es considera que l’alcalde de Perpinyà, Louis Aliot, assumeix el cap del Ral·li Nacional, el moment de la campanya presidencial del partit, que serà dirigida per Marine Le Pen. Aquest canvi s’hauria d’aprovar al congrés nacional de formació d’extrema dreta, celebrat els dies 3 i 4 de juliol a la capital del Rosselló. S'espera que l'exvicepresident de RN, l'exdiputat als Pirineus Orientals, assumeixi la presidència interina a principis del 2022.


Alhora, el primer magistrat, que no s’absté de res en termes de rols nacionals, relata la seva trajectòria i revela la recepta del seu èxit a les eleccions municipals de Perpinyà del 2020, a “Impossible est pas français”, una llibre de 200 pàgines, que es publicarà a principis de juny. En 17 capítols, aquest treball tracta sobre "la història d'una conquesta local que és, com les altres, una pedra addicional per a l'edifici que hauria de portar Marine Le Pen a l'Elisi", segons el comentari de l'autor, que s'expressa al diàriament Le Figaro d’aquest dijous 20 de maig.

Grégory Prujà