SOCIETAT, POLÍTICA

El Barcarès està ultimant un skate park gegant únic a la regió

Un nou atractiu a la ciutat del gigantisme

Construcció del pumptrack del Barcarès, maig de 2021 © Ajuntament del Barcarès
Construcció del pumptrack del Barcarès, maig de 2021 © Ajuntament del Barcarès

El Barcarès està preparant un complex de lliscament urbà únic. Aquest skate park promet bonys reservats per als amants dels patinets, monopatins, patins, patins, bicicleta de muntanya i BMX.

 

Des de l'any passat a Barcarès es prepara un complex de lliscament urbà en format XXL. La ciutat del gigantisme s’afegeix al seu enorme mercat de Nadal i al festival Electrobeach, reconegut per la seva extraordinària assistència, una pista que promet convertir-se ràpidament en un nou ingredient d’atractiu. Aquest recorregut en bucle tancat, format per cops consecutius i girs inclinats, està reservat per a patinets, patins, patins, bicicleta de muntanya i BMX. Els pilots hi trobaran dues zones diferenciades, una a l’interior, formada per grans mòduls i una altra a l’exterior, que és més versàtil. El públic podrà seure a prop d'aquesta zona, boscosa i equipada amb bancs, per tal de "gaudir de l'espectacle", assegura l'ajuntament.


Des de Tolosa de Llenguadoc fins a Girona, aquest assoliment és únic per les seves dimensions i els seus serveis. Dissenyat per l’empresa Vulcano Skateparks, de Mollet del Vallès, a la regió de Barcelona, ​​acaba de rebre l’asfalt i promet ser accessible durant la temporada d’estiu.

Laura Pardineille