ECONOMIA

La cervesa Mil·lenari de la cerveseria Milles s’estén al mercat

Un producte afegit a les 15 microcerveseries de Cap d´Ona a Catalunya del Nord

Cervesa "Mil·lenari" de la cerveraria Milles, Toluges, Catalunya del Nord © Cerveseria Milles
Cervesa "Mil·lenari" de la cerveraria Milles, Toluges, Catalunya del Nord © Cerveseria Milles

La cervesa "Mil·lenari" de la cerveseria Milles avança a Catalunya del Nord, amb el suport d'una potent xarxa de distribució.

Hi ha una quinzena de petites cerveseries a la regió catalana, segons un fenomen de multiplicació observat a diversos països europeus, a França i al sud de Catalunya. Aquesta tendència centenària va ser precedida, als Pirineus Orientals, per Cap’Ona, la brasserie fundada el 1999 a Argelès-sur-Mer. Durant l’últim any, un nou “operador” ha entrat al mercat, amb la força de la seva xarxa de distribució: Brasserie Milles, situada a Toulouges, ha llançat al mercat la cervesa “Mil·lenari”.


Aquesta beguda és la primera d’aquestes característiques per a l’empresa fundada el 1928, distingida per l’aigua Sémillante, Cat Cola i Limonette. La cervesa Milles, disponible en diversos colors i sabors (rossa, blanca, ambre, afruitat, llúpol) es distribueix en bótes i ampolles. Milles distribueix els seus productes a mil bars i restaurants, Mil·lenari avança ràpidament al mercat i substitueix cada cop més la cervesa dels grans cervesers francesos.

Grégory Prujà