ECONOMIA

Els preus dels bitllets d’avió minven de 47% a Barcelona

Una comparació amb les taxes del 2029, realitzada per l’agència eDreams

Aeroport de Barcelona-El Prat © ACN
Aeroport de Barcelona-El Prat © ACN

El transport aeri es fa molt més accessible: els preus dels bitllets han baixat un 47% en comparació amb el 2019 a l’aeroport de Barcelona.

Un estudi realitzat les darreres setmanes per l'agència de viatges eDreams revela que el preu mitjà dels bitllets d'avió ha caigut un 47% des de l'aeroport de Barcelona, ​​en comparació amb la temporada d'estiu del 2019. El preu mitjà dels viatges és de 150 euros, una quantitat relativament alta, però molt més accessible que abans de la pandèmia de coronavirus.


Entre les destinacions més populars dels mesos de juny, juliol i agost hi ha les Illes Balears i Canàries, el Top 10 de reserves dirigides exclusivament a ciutats situades en territori espanyol. Menorca, Eivissa, Palma, Tenerife, Gran Canària, Lanzarote, Màlaga, Sevilla, Fuerteventura i Santiago de Compostel·la són les destinacions preferides. Segons eDreams, aquests vols es consumiran al juliol i agost al 93%, però al 87% al setembre i octubre. L’aeroport de Barcelona, ​​el nombre de vols del qual va caure un 74,4% en comparació amb l’abril del 2019, no hauria de tornar a estar totalment operatiu fins al 2026.

Laura Pardineille