SOCIETAT

Concert de xiulets contra l’homofòbia dilluns 17 de maig a Perpinyà

Mobilització a la convocatòria de 7 organitzacions, incloses LGBT + 66,

© Kon Karampelas / Unsplash
© Kon Karampelas / Unsplash

Per denunciar l’odi cap als homosexuals i els transsexuals, s’organitza un concert de xiulets a la Place de la République, a Perpinyà, el dilluns 17 de maig.

Amb motiu del dia mundial contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia, el dilluns 17 de maig es mobilitzen associacions dedicades a Perpinyà. LGBT + 66, SOS Homophobies, Aides, la Maison de vie du Roussillon, Licorne 66, Le Refuge i Plus Jamais ça són les estructures organitzadores d’aquesta iniciativa, que s’ofereix a la Place de la République a partir de les 17.30 h.


L'estratègia suggerida té com a objectiu "xiular el final de les fòbies Lgbt +", especifica LGBT+66, que denuncia un "augment constant d'agressions", en particular homicidis, violència física i moral, però també la "lentitud per adoptar-se llei de bioètica relativa a la procreació assistida mèdicament (PMA) ”per a tothom, l’adopció d’una llei que prohibeix la teràpia de reassignació de gènere. Un concert de xiulets començarà a les 17.50 h, seguit d’un minut de silenci en record de les víctimes de fòbies LGBT +, abans de reprendre els xiulets a les 18.10 h.

Laura Pardineille, Grégory Prujà