ECONOMIA

PortAventura tornarà a obrir les portes el 15 de maig

Arran de 7 mesos de tancament forçat per causa del Covid-19

PortAventura © Iselektra
PortAventura © Iselektra

PortAventura World Parks & Resort torna a obrir les seves portes el 15 de maig, amb un sistema reforçat contra Covid i els pagaments sense efectiu.

PortAventura World Parks & Resort, situat a Vila-seca, a la meva província de Tarragona, tornarà a obrir el 15 de maig, o 7 mesos després del seu tancament a causa del Covid-19. El lloc d’oci va aprofitar aquest temps per invertir 5 milions d’euros per assegurar-lo contra la pandèmia. Ara mostra l’etiqueta sanitària Global Travel Safe, que garanteix una experiència sense riscos. Portar una màscara és obligatori, la base de clients és limitada i es planifica la digitalització d’un màxim d’operacions, inclosos els pagaments, per a un públic ja ben acostumat al contacte i l’absència de recursos monetaris.


90 milions de visites

La gestió del parc promet una obertura total, inclòs l’accés a les seves atraccions més famoses, com Shambhala, St Mission i Red Force, a la zona de Ferrari Land. Els hotels temàtics de Colorado Creek, l'Hotel PortAventura i Gold River també seran accessibles. Aquesta temporada 2021 de PortAventura World Parks & Resort comptarà amb la presentació del nou personatge de l’atracció Sesame Street, Big Bird, i un nou “meet and greet” de Shrek, que s’espera el 23 de juny, data d’inauguració del parc aquàtic Caribe. . Des de la seva obertura el 1995, PortAventura ha rebut 90 milions de visites.

Isabelle Fajal