ESPORT

El Canet RFC es converteix en un magnífic i admirat perdedor

Èxits inesperats per a la reactivació del futbol al País Català

El Canet RFC es converteix en un magnífic i admirat perdedor
El Canet RFC es converteix en un magnífic i admirat perdedor

El Club de Futbol Canet Rosselló és derrotat per Montpeller als quarts de final de la Copa de França: una actuació històrica, capaç d’augmentar la confiança de la pilota rodona al País Català.

El Club de Futbol Canet Rosselló va fallar aquest dimarts 20 d’abril contra el Montpellier Hérault Sport Club (MHSC), però quin fracàs tan magnífic! Aquesta actuació de la Copa de França va portar el club costaner a la màxima competició francesa, donant-los una gran confiança per al futur. El marcador, 2-1 a favor dels llenguadocians a quarts de final, té poca importància en aquest curs sense precedents. El migcampista de Canet Toufik Ouadoudi és el golejador català, marcat al minut 25, en una primera part dominada pel club litoral. Al descans, el Montpeller baixava per 1-0.


Aquesta èpica històrica haurà permès al CRFC, club aficionat de National, classificar-se per primera vegada als quarts de final de la Copa de França, després d’haver derrotat l’Olympique de Marsella (OM), club de la lliga 1, en la 16a posició. final (2-1), per després repetir contra Boulogne-sur-Mer (1-0), que evoluciona a National. Per cert, els Dragons catalans hauran cedit a Stade Gilbert Brutus a Perpinyà els partits a casa d’aquesta inesperada sèrie, encoratjador per a la reactivació del futbol al País Català.

Grégory Prujà