ECONOMIA

Trams de platja per vendre entre Canet i Cotlliure, millor peix d’abril del Rosselló

Una falsa-real operació de l’agència Casting Immobilier

Peix d'abril 2021 de l'agència Casting Immo, Perpinyà © Casting Immo
Peix d'abril 2021 de l'agència Casting Immo, Perpinyà © Casting Immo

Porcions de platja en venda entre Canet i Cotlliure! El peix d’abril de l'agència Casting Immo (Perpinyà) li garanteix una promoció sense precedents.

L’agència immobiliària Casting Immobilier ha sorprès molta gent aquest dijous 1 d’abril de 2021 anunciant la venda de porcions de platges del Rosselló. Aquesta comercialització és òbviament impossible, en virtut de la llei costanera i de la consciència ecologista per a la necessitat de protegir els espais naturals. L'operació "es va preparar durant uns quants dies", ens va dir Vincent Dumas, que va generar molt de rebombori.


Una porció de platja a partir de 10.000 euros …

Per fer creïble el seu anunci, l’agència va fer fotografies in situ, a Canet-en-Rosselló, sota la direcció del seu gerent, Vincent Dumas. Aquest presagi d’una nova picada a la costa del Rosselló s’acompanyava de detalls sorprenents: “els peus a l’aigua, aquestes parcel·les de platja es troben a prop de totes les comoditats i dels animats carrers comercials (...) Ideals per a residències de secundària, jubilats o família nombrosa. Fins a 180m² de superfície ”. El preu inicial, amb només 10.000 “confinaments caudals”, proporcionava una pista sobre el menys crédul que s’enfronta a aquesta inesperada aventura d’un dia, en una promesa de “sorra fina”, amb “un sol òptim (...) en un entorn únic” .

Isabelle Fajal