POLÍTICA

LR confirma Stéphane Loda com a cap de llista departamental a les eleccions regionals

L’alcalde de Canet-en-Rosselló és investit oficialment pel seu partit

Stéphane Loda, batlle de Canet, Rosselló / Ajuntament de Canet
Stéphane Loda, batlle de Canet, Rosselló / Ajuntament de Canet

Stéphane Loda, alcalde de Canet, és confirmat per París com a cap de llista departamental als Pirineus Orientals a les eleccions regionals d ’“ Occitània ”.

La comissió nacional d’investidura del partit Les Républicains, presidida per Eric Ciotti i reunida el dimecres 24 de març a París, va incloure la presència del senador dels Pirineus Orientals François Calvet, membre d’aquest organisme. La reunió va oferir l'oportunitat de nomenar nou caps de llista departamental per a les eleccions regionals del juny. Entre les personalitats escollides hi ha Stéphane Loda, alcalde de Canet-en-Roussillon. Aquest representarà el dret convencional del País Català, sent el diputat Aurélien Pradie el cap de llista regional per al perímetre “Occitània”.


A mitjans d’abril es coneixerà la llista de 34 candidats a les departamentals

Per a les eleccions departamentals als Pirineus Orientals, el senador LR Jean Sol, candidat al cantó de Perpinyà-Bompas, serà el cap de llista departamental els dies 13 i 20 de juny als Pirineus Orientals. El parlamentari, que va formalitzar aquesta informació el 12 de març, liderarà una llista sense etiquetar, anomenada "Junts més forts". La presentació de les 17 parelles de candidats, als 17 cantons dels Pirineus Orientals, es comunicarà a mitjans d’abril.

Laura Pardineille