SOCIETAT

Com va morir Taoufik Belrhitri sufocat a la presó de Perpinyà?

23 dies després es va notificar la mort de la família de l’home de 40 anys

Taoufik Belrhitri / DR
Taoufik Belrhitri / DR

Taoufik Belrhitri, de 40 anys, va morir el 20 d'octubre després d'ofegar-se a la presó de Perpinyà. La família discuteix aquesta versió.

Un detingut de la presó de Perpinyà, Taoufik Belrhitri, va morir a l'establiment el 18 d'octubre de 2020, sense que la seva família fos informada immediatament. Els seus familiars no van saber la seva mort fins 23 dies després de la seva mort. El pare de 40 anys, de sis anys, va morir a l’hospital com a conseqüència de l’ofec durant una farina de carn que portaven a la presó.


Queda un pendent d’autòpsia al tanatori

Aquesta informació comunicada el novembre de 2020 es retorna, ja que l’autòpsia de l’interessat encara està pendent al tanatori. La seva família reactiva una petició en línia, destinada al fiscal del Tribunal de Gran Instància de Perpinyà. Ella discuteix les circumstàncies de la mort descrites per l'administració de la presó. Un hematoma que el rostre del difunt, a més d’una cella enfonsada, sembra dubte. Aleshores, l’administració de la presó no va informar de la desaparició de Taoufik Belrhitri, van ser els serveis del registre civil els que van informar la família.

 
 
 
 
 

Laura Pardineille