SOCIETAT

La Universitat de Perpinyà dóna suport als seus 230 estudiants amb discapacitat

Operació de generositat del 18 al 28 de març

© Learning Disabilities
© Learning Disabilities

La generositat envers els estudiants amb discapacitat de la Universitat de Perpinyà s’incentiva amb l’operació “Run my UPVD”.

"Run my UPVD" és el nom d'un repte solidari dedicat a donar suport als 230 estudiants amb discapacitat de la Universitat de Perpinyà Via Domitia (UPVD). Del 18 al 28 de març, aquesta operació hauria de recaptar fons per donar suport als cursos universitaris dels estudiants interessats i promoure el seu èxit. La inscripció, a partir de 10 euros, permet participar en un esdeveniment en solitari o en grup, caminant, corrent, pedalant, patinatge, patinatge, etc. No cal cap resultat, el ritme i la distància són a discreció dels participants. Per a aquest viatge solidari a la Universitat de Perpinyà, hi ha informació i inscripcions disponibles en aquesta pàgina especial. La solidaritat dels participants serà premiada amb regals.


Els fons recaptats contribuiran en particular a la creació d’un espai vital per a aquests estudiants al Campus Mailly, al límit del districte de Saint-Jacques. Per aconseguir que aquesta operació sigui un èxit, la fàbrica de xocolata Cemoi, USAP i Catalan Dragons, patrons fundadors de la Fundació UPVD, fan una crida a les seves pròpies xarxes.

David Senyarich