ECONOMIA, NOTES DE PREMSA

La UPE 66 dóna suport al projecte d’Escola 42 de Perpinyà

Nota de premsa del president, Guy Durand

Guy Durand, president de la UPE 66 © UPE 66
Guy Durand, president de la UPE 66 © UPE 66

La Unió per a l’Empresa de Catalunya del Nord dóna suport d’Escola 42 a les Dames de France de Perpinyà.

Nota de premsa de Guy Durand, president d'Union Pour l'Entreprise 66 (UPE66), dimecres 3 de març de 2021.


La UPE 66 dóna suport al projecte d’Escola 42 a Perpinyà!

La millor escola d’informàtica del 2020 segons Codingame, l’escola creada el 2013 per Xavier Niel a París ara és present a tots els continents de vint països i a trenta llocs. Després de París, Lió, Niça i Angoulême, UPE 66 es compromet a garantir que "42" persegueixi la seva visió fundacional als Pirineus Orientals: fer de la tecnologia digital una oportunitat per a tothom i oberta decididament al món. Innovadora, la seva formació és gratuïta, accessible a tothom a partir de 18 anys, sense requisits per obtenir diplomes, sense professors, sense lliçons i sense límit d’edat.

En un món obert, en constant canvi, on les tecnologies d’avui no són les d’ahir ni les de demà, on l’ocupació migra segons la disponibilitat de talents, és vital per a un país formar els seus joves en les professions de el futur. Una font d’ocupació, el futur creixement econòmic de França i els seus territoris està precisament lligat a la capacitat d’innovació i transformació digital de les nostres empreses Edifici únic i emblemàtic de la capital del Rosselló, el lloc de les Dames de France al cor de Perpinyà, seria un lloc ideal per democratitzar el "model 42", formar futurs talents digitals i donar a la nostra regió una imatge de modernitat reconeguda internacionalment.

Nota als lectors:
Això és el contingut copiat-enganxat de la nota de premsa del seu emissor, que n’assumeix la plena responsabilitat. No obstant, l’hem verificat, el que pot generar un retard d’edició d’algunes hores o dies.

Enviar una nota de premsa

Laura Pardineille