POLÍTICA

El propietari de L’Indépendant contesta els càrrecs per violació de menor

Jean-Michel Baylet va ser escoltat per la justícia el 25 de febrer

Jean-Michel Baylet, PDG del grup La Dépêche / Christophe Salellas
Jean-Michel Baylet, PDG del grup La Dépêche / Christophe Salellas

Jean-Michel Baylet, propietari del grup Le Dépêche i en particular del diari L’Indépendant, va ser escoltat pels tribunals en relació amb una investigació per "violació i agressió sexual a un menor".

Jean-Michel Baylet, conseller delegat del grup La Dépêche, propietari dels diaris Midi Libre i L'Indépendant, en particular, en integralitat des del novembre de 2020, discuteix les acusacions contra ell sobre un cas de violació que data del 1980. La policia va escoltar la persona interessada de forma gratuïta. audiència el dijous 25 de febrer, en el marc d'una investigació oberta per la fiscalia de París el 9 de juny de 2020 per "violació i agressió sexual a un menor", però aquesta informació no es va revelar el dilluns 1 de març.


Alliberat lliure de qualsevol procediment judicial i sense acusació, el magnat de la premsa occitana "va impugnar formalment aquestes falses denúncies i va proporcionar tots els detalls necessaris per a la recerca de la veritat", en les paraules que va comunicar al seu advocat, jo Jean-Yves Dupeux. el procediment dirigit al senyor Baylet precedeix, en un marc hexagonal que s'ha tornat molt sensible sobre el tema, en un procés general de verificacions iniciat el dilluns 1 de març pel ministre de Justícia, Eric Dupond-Moretti, ansiós de generalitzar en missions d'aquest tipus .

Isabelle Fajal