SOCIETAT, ECONOMIA

Després de Perpinyà i Canet, Uber Eats arriba a Elna

Encara més malmenjar a la ciutat?

© Andrea Piacquadio
© Andrea Piacquadio

L’aplicació Uber Eats arriba a Elne ... beneficiant restaurants d’altres llocs.

L’aplicació Uber Eats per menjar a domicili amplia el seu territori per incloure la ciutat d’Elne, després d’arribar a Perpinyà i Canet-en-Rosselló. Aquest servei, que ara funciona, es pot lliurar en menys de 30 minuts, sense llindar de comanda, cada dia d’11 a 14:30 i de 18 a 22 h. A partir del 28 de febrer, Uber Eats reparteix menjar a Elne a només dos llocs associats fora de la ciutat. Es tracta de McDonald's Latour-bas-Elne i la pizzeria Empreinte, ubicada a Saint-Cyprien, per un cost de lliurament de 2,49 i 3,49 euros respectivament.


Encara més "malmenjar"?

Els denunciants de "menjar ferralla", dels quals Perpinyà és el número 10 de França entre les principals ciutats, poden estar preocupats, ja que les taules tradicionals iliberianes, concretament Le Carasol i Les Remparts, considerades cares, continuen fora del joc. De la mateixa manera, els menjars populars que ofereixen els establiments de tipus oriental i els snack-kebabs instal·lats a la ciutat encara no estan integrats o no al sistema Uber Eats.

Alcohol i medicaments lliurats aviat a casa?

Després de llançar Uber Eats el 2015, Uber, amb seu a Califòrnia, està a punt de crear el seu servei de repartiment d'alcohol a casa, adquirint l'aplicació especialitzada nord-americana "Drizly". El vi, la cervesa i el licor dur estaran disponibles en associació amb Uber Eats a partir d’aquest any als Estats Units, abans d’una expansió d’aquest servei a Europa. El subministrament de queviures i productes farmacèutics s’hauria d’incloure en aquesta fórmula augmentada.

Laura Pardineille