ECONOMIA

La indústria hotelera i de restauració nord-catalana prepara la contractació de personal

El sindicat professional UMIH 66 espera que el Covid desaparegui

© Kyle Peyton
© Kyle Peyton

El sector de l’hostaleria convida els demandants d’ocupació a oferir els seus serveis. El sindicat professional UMIH66 rep els seus currículums.

En vista d’una temporada d’estiu lliure de Covid, els professionals de l’hostaleria i la restauració de Catalunya del Nord  es preparen per contractar. La Union des Métiers et des Industries de l'Hôtellerie 66 (UMIH 66) indica: "actualment, els nostres membres preparen els seus equips per a la reobertura del nostre sector". Es convida als candidats a llocs de treball relacionats amb aquest sector a donar-se a conèixer al correu electrònic [email protected], enviant un currículum, una carta de presentació i especificant la posició, el sector geogràfic, el tipus de contracte sol·licitat i la disponibilitat.


Totes les sol·licituds s’uneixen a una "base de dades de CV" destinada a empreses que contractin: hotels, restaurants, cafeteries, bars, clubs de platja, càterings i organitzadors de festes. Els llocs de treball disponibles són extra, laborals, estacionals o permanents. UMIH66 promet als candidats oferir-los més visibilitat! UMIH66 és la federació empresarial de restauradors, hotelers, operadors de bars, cafeteries, discoteques, clubs de platja i càterings que organitzen recepcions.

Grégory Prujà