ECONOMIA, NOTES DE PREMSA

El fabricant Maliterie obre una botiga a Clairà

Article patrocinat, 15 de febrer de 2021

© Maliterie
© Maliterie

El fabricant Maliterie, fundat el 1945, va obrir una botiga al centre comercial Espai Rosselló de Clairà.

Nota de premsa de Maliterie, 15 de febrer de 2021.


Material de llit directe des de fàbrica a Perpinyà

El desembre de 2020, la marca va obrir la seva primera botiga de material de llit “Maliterie Perpinyà”, a Clairà. Fabricant de matalassos, molles i cadires de relaxació franceses des de 1945, la marca ofereix vendes directes, sense intermediaris, per tant, entre un 30 i un 40% més barats que en els canals de distribució tradicionals. Aquesta nova botiga de roba de llit a Claira oferirà als clients l’oportunitat de provar els productes, juntament amb la pàgina web de Maliterie.

Consells del fabricant

A prop de Perpinyà, es tracta de la primera botiga Maliterie dels Pirineus Orientals. Situat a Claira, disposa de 250m2 per exhibir una gamma completa fabricada a França.

- Matalassos i somiers
- Llits elèctrics
- Complements de roba de llit
- Sofàs convertibles
- Relaxeu les butaques

Els venedors formats a la fàbrica us assessoraran amb experiència en la cerca de la roba de llit o de la butaca adequada.

Quins matalassos a Perpinyà?

El fabricant de matalassos ofereix una selecció de les millors tecnologies. Hi trobareu matalassos de làtex i matalassos de molles de butxaca. Per als més exigents, s’ofereix una gamma de memòria de forma a preus directes de fàbrica. Tant si esteu buscant un matalàs ferm com un matalàs molt ferm, l’assessor us orientarà cap a models per provar, per trobar la vostra comoditat. Disponible en totes les mides, la botiga ofereix matalassos de 90x19, així com matalassos de 2 places. La dimensió estàndard és el matalàs de 140x190. Per als amants de la roba de llit més gran, també hi trobareu models de tipus king size o queen size. A més, Maliterie també fabrica matalassos a mida.

Serveis extensos

Els productes es lliuren directament de fàbrica a casa seva, per garantir una política de quilòmetre zero. El fabricant té productes disponibles en un termini de 72 hores per als més impacients. A la botiga de roba de llit de Perpinyà, trobareu els mateixos serveis que el lloc web: 100 nits de prova per provar el matalàs amb tranquil·litat. Lliurament a domicili gratuït Servei d’instal·lació i devolució de llits antics. Garantia ampliada del fabricant fins a 7 anys. Hi ha una àmplia gamma de llits i sofàs francesos disponibles en aquest nou espai dedicat al son i a la relaxació. Aneu a la pàgina web de la botiga Maliterie Perpinyà per concertar una cita amb un dels seus experts.

Maliterie a Perpinyà
Zona comercial Le Crest Rue Minerve
Espace Roussillon Est 66530 CLAIRA.
Telèfon. : 04 12 04 00 37

Nota als lectors:
Això és el contingut copiat-enganxat de la nota de premsa del seu emissor, que n’assumeix la plena responsabilitat. No obstant, l’hem verificat, el que pot generar un retard d’edició d’algunes hores o dies.

Enviar una nota de premsa

Laura Pardineille