POLÍTICA

Estacionament, futur parc esportiu i reducció d’impostos al menú del ple municipal de Perpinyà

La propera sessió se celebrarà el dimarts 16 de febrer

Ple municipal de Perpinyà, sala Aragó de la Casa de la Vila © Ajuntament de Perpinyà
Ple municipal de Perpinyà, sala Aragó de la Casa de la Vila © Ajuntament de Perpinyà

El ple municipal de Perpinyà del 16 de febrer abordarà l’estacionament, el futur parc esportiu i la reducció de l’impost sobre la propietat en habitatges de baix lloguer, entre 46 punts.

El proper consell municipal de Perpinyà, el dimarts 16 de febrer, tindrà lloc en un format restringit, a causa del protocol sanitari. Un de cada dos càrrecs electes hi serà present, per tal de limitar els riscos de la propagació del Covid-19. Aquesta projecció s’emet en directe al lloc web municipal www.mairie-perpignan.fr.


Entre els 46 punts a l’ordre del dia hi ha el debat d’orientació pressupostària, la renovació urbana del barri de Champ de Mars (amb enderroc del centre comercial i reurbanització de l’espai) i aparcament de pagament a la carretera, per delegació de servei públic. Els funcionaris electes també discutiran la candidatura amb UNICEF per a l’etiqueta “Ciutat amiga de la infància”, prevista per a la reunió del 4 de febrer, posposada a causa de la situació de “cas de contacte” a Covid-19 pel que fa a l’alcalde, Louis Aliot (concentració nacional).

Ajuda als esports i als residents de HLM

En aquesta sessió també es debatran 7 col·laboracions amb clubs esportius (inclosos el Judo Club Catalan, USAP i USAP Tennis), el projecte de desenvolupament de l’ampliació del parc esportiu, la transformació d’antics escorxadors i la reducció de l’impost sobre la propietat dels HLM als barris prioritaris.

Podeu consultar l'ordre del dia sencer aquí.

Laura Pardineille