SOCIETAT, CULTURA

Mobilització a Canet per alliberar la Cultura tancada pel Covid

Els artistes estan convidats a mobilitzar-se a Clap Ciné

Photo by Sam Moqadam on Unsplash
Photo by Sam Moqadam on Unsplash

Els actors culturals privats de feina es mobilitzen aquest dissabte 30 de gener a Canet-en-Rosselló per tenir dret a treballar malgrat el Covid-19.

Sota el lema "Cultura a l'aire (e) lliure!", Es llança una convocatòria per a la reunió d'associacions culturals de Canet-en-Rosselló per a aquest dissabte 30 de gener a les 14 hores al pàrquing de Clap Ciné. "Demanem amb una sola veu la reobertura d'espais culturals i el retorn de les activitats anomenades" no essencials "", afirmen els organitzadors, inclòs Jérôme Quaretti i et Frédéric Perrot, codirectors del cinema.


Mentre els supermercats són oberts…

Com que l’espectacle teatral reneix a Barcelona, ​​amb les mesures d’allunyament i higiene necessàries, es convida a les associacions culturals de Canet a fer sentir la seva veu. "Malgrat tots els nostres esforços pel que fa al compliment de les mesures sanitàries, el govern continua amb la total total inconsistència deixant les portes tancades", protesten els organitzadors de la concentració, que observen que "els supermercats estan oberts i donen la benvinguda a molts països".

Grégory Prujà