POLÍTICA

Arriba la dreta dura a la comunicació de la Vila de Perpinyà

Un antic empleat de Valeurs actuelles desenvolupa l’estratègia de Louis Aliot

Arnaud Folch, nou cap, de comunicació de la Vila de Perpinyà / Sud Radio
Arnaud Folch, nou cap, de comunicació de la Vila de Perpinyà / Sud Radio

La comunicació de la Vila de Perpinyà és encarregada a Arnaud Folch, de 57 anys, apreciat pels mitjans alternatius d’extrema dreta.

Mentre contracta un nou director general de serveis d’Angoulême, Philippe Mocellin, l’Ajuntament de Perpinyà contracta el seu nou director de comunicacions des de fora. Aquest nou membre del seguici de l'alcalde Louis Aliot (Assemblea Nacional), pertany al moviment de l'extrema dreta conegut com "fora de les muralles", sense un apoderament partidista obertament reivindicat ". Es tracta del periodista Arnaud Folch, antic empleat del setmanari d’extrema dreta Minute dels anys vuitanta, que va treballar per a Valors actuals, on va ser redactor en cap de les pàgines de la Societat i subdirector general.


Consolidar la unió dels drets al voltant de Louis Aliot

En particular, autor o coautor de les obres "Le mystère Villiers", dedicades a Philippe de Villiers i "La història secreta de la dreta", aquesta ploma s'utilitza als mitjans de "re-informació" de l'extrema dreta Boulevard Voltaire i Télé Libertés . Amb 57 anys, aquest íntim amic de Patrick Buisson, arquitecte de la sobredreteniment del president Nicolas Sarkozy, s’encarrega de posar música a la política iniciada per l’alcalde. També hauria de refinar la imatge d’aquestes en termes de capacitat demostrada d’addició de les dretes, de cara a futures eleccions departamentals, regionals i fins i tot nacionals.

Laura Pardineille