SOCIETAT, POLÍTICA

“Marxa de les llibertats” a Perpinyà contra la llei de seguretat global

Una mobilització convocada aquest dissabte 16 de gener des del Castillet

Manifestació de &quote;Stop Loi Sécurité Globale 66&quote;, el 19 de desembre de 2020 a Perpinyà © Stop Loi Sécurité Globale 66
Manifestació de "e;Stop Loi Sécurité Globale 66"e;, el 19 de desembre de 2020 a Perpinyà © Stop Loi Sécurité Globale 66

Contra la llei de "seguretat global", una mobilització de Perpinyà hauria de conduir aquest dissabte a una "marxa de llibertats".

Aquest dissabte 16 de gener s'espera a Perpinyà una mobilització contra la llei "Seguretat global", convocada per la Coordinació 66 "Stop a la llei de seguretat global". Aquesta agrupació de sindicats, partits, col·lectius i associacions d’esquerres dels Pirineus Orientals fa una crida a “continuar i amplificar les mobilitzacions que ja han aplegat diversos centenars de persones a Perpinyà i centenars de milers a nivell nacional”, ens diuen els seus funcionaris. La reunió, a les dues de la tarda al peu de Castillet, precedirà una "marxa de llibertats" per "exigir la retirada total de la llei de seguretat mundial, dels decrets de registre i de totes les lleis de matança de llibertats presentades pel govern i per donar un cop fort atureu-vos a la deriva autoritària que afecta tota la població ”.


Laura Pardineille