ECONOMIA

Un milió de mascaretes Covid repartides al mercat Sant Carles de Perpinyà

Denis Ginard continua al capdavant de la Unió Nacional d’Importadors i Exportadors

Denis Ginard, president del Sindicat Nacional d'Importadors/Exportadors de Fruita i llegums © SNIFL
Denis Ginard, president del Sindicat Nacional d'Importadors/Exportadors de Fruita i llegums © SNIFL

La Unió Nacional d’Importadors i Exportadors ha distribuït 1 milió de màscares contra el coronavirus a Perpinyà-Sant-Carles.

El Sindicat Nacional d’Importadors i Exportadors de Fruites i Hortalisses (SNIFL) del mercat internacional de Saint-Charles a Perpinyà fa balanç de l’any 2020. Aquest grup d’interessos econòmics ha renovat el president Denis Ginard, que sol·licitava un tercer mandat , 17 de desembre. El vicepresident primer és Jean-Luc Anglès, el vicepresident segon és Gérard Fabre. Entre les accions de l'any, es van comprar més d'un milió de màscares quirúrgiques, contra la Covid-19, en benefici de les empreses de Saint-Charles.


Aquest any, les estructures d’exportació de Saint-Charles i el SNIFL han relacionat millor l’economia logística del Rosselló amb la formació, conjuntament amb l’Institut d’Administració d’Empreses (IAT) i l’Institut Universitari de Tecnologia (IUT) ) de la Universitat de Perpinyà, així com amb el Lycée Notre Dame de Bon Secours, per tal de “comunicar i promoure entre joves titulats i estudiants en formació, l’abast i la riquesa de les professions presents a Saint-Charles ”, Especifica el SNIFL.

Saint-Charles International, la plataforma europea líder en comercialització, transport i logística de fruites i verdures fresques, factura 1.950 milions d’euros, 1.768.000 tones de fruites i verdures i 2.200 llocs de treball directes. La majoria dels seus cabals són mediterranis.

David Senyarich