POLÍTICA

Puigdemont cancel·la Argelers però celebra Nadal al Rosselló

No es desenvoluparà pas l’aplec dels diputats independentistes del 19 desembre

Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat de Catalunya © ACN
Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat de Catalunya © ACN

La reunió de diputats al voltant de Carles Puigdemont, a Argelers, no tindrà pas lloc, però el líder independentista català passarà el Nadal a Caztalunya del Nord.

La gran reunió de diputats independentistes catalans anunciada per aquest dissabte 19 de desembre a Argelers no tindrà lloc. Aquesta reunió convocada oficialment pel Consell per la República des de Waterloo, lloc de residència de l’expresident català Carles Puigdemont, està patint els efectes del Covid. Es desenvoluparà principalment per Internet, a través de les xarxes habituals. Ni el Parc de Valmy ni cap sala municipal d’Argelers no seran contractats per aquest esdeveniment, a despit d’informacions que han anat circulant des de fa diversos dies. En canvi, Puigdemont té previst passar les vacances de Nadal a Catalunya del Nord.


Nadal amb la família a Rosselló o Conflent

Entre Tesà, Cotlliure, Prada i Perpinyà, si el seu entorn no revela el municipi escollit, el líder independentista hauria de reiterar la seva experiència de l’estiu, l’ha fet estar-se a Catalunya del Nord durant diversos dies. En aquesta ocasió nadalenca l’haurien d’acompanyar la seva dona, Marcela Topor, i llurs dues filles, Maria i Magalí.

David Senyarich