SOCIETAT

La preparació de l’evacuació del perpinyanenc de 250 kg en fotos

Alain, de 52 anys, surt del barri de Sant Jaune, cap a Montpeller aquest dimarts 1 de desembre

Preparació de l’evacuació de l'Alain, 52 anys, a Perpinyà, dilluns 30 de novembre 2020 © Prefectura nord-catalana
Preparació de l’evacuació de l'Alain, 52 anys, a Perpinyà, dilluns 30 de novembre 2020 © Prefectura nord-catalana

L’Alain, clavat al sòl des de fa any, amb obesitat mòrbida, surt de Perpinyà aquest dimarts 1 de desembre.

La inusual evacuació d’un home en situació d’obesitat mòrbida, al barri Sant Jaume de Perpinyà, té lloc aquest dimarts primer de desembre. Per a la seguretat de tothom, aquest dilluns, 30 de novembre, s’han dut a terme treballs preparatoris a l’edifici que conté l’apartament habitat per aqueix home de 250 quilos, estirat a terra. L’ajuntament de Perpinyà i uns professionals de la construcció han estat mobilitzat en feines de serralleria, eliminació de residus, instal·lació d’un pis de suport, retirada de l’enllumenat públic i de de dos pilons d’estacionament.


Un esdeveniment mediàtic

Un equip mèdic ha comprovat l'estat del pacient, els veïns del qual han habit d'abandonar l'allotjament temporalment. Més de 50 persones es mobilitzaran per la retirada d’Alain, de 52 anys, sota els focus de l’actualitat: 17 agents municipals, 15 bombers, 3 metges i 2 ambulants estaran entre els assistents d’aquesta operació. El desgraciat serà traslladat a l’hospital de Montpeller, més d’un any després d’haver estat identificat en la seva mala postura per l’ajuntament de Perpinyà.

Preparació de l’evacuació de l'Alain, 52 anys, a Perpinyà, dilluns 30 de novembre 2020 © Prefectura nord-catalana Preparació de l’evacuació de l'Alain, 52 anys, a Perpinyà, dilluns 30 de novembre 2020 © Prefectura nord-catalana Preparació de l’evacuació de l'Alain, 52 anys, a Perpinyà, dilluns 30 de novembre 2020 © Prefectura nord-catalana

Laura Pardineille