ECONOMIA

La cervesa Barley de Cap d’Ona és medalla d’or mundial

Medalla d’or assolida al concurs internacional de Brussel·les

© Bruxelles Beer Challenge
© Bruxelles Beer Challenge

Premien la cerveseria Cap d’’Ona a Brussel·les: la seva cervesa d’ordi és la millor del món, segons els millors tastadors internacionals.

La cerveseria Cap d’Ona, ubicada a Argelers de la Marenda, continua destacant, obtenint una distinció internacional de primer nivell. Després de la seva bruna de sègol de Cerdanya, elegida millor del món el setembre passat en el marc del Beer Award 2020, és un altra bruna, elaborada amb el mateix ordi i dissenyada per l’equip del cerveser Grégor Engler, que ha estat elegit com a millor “Barley wine” del món per a l'any 2020. Aquesta nova medalla d’or s’ha assolit durant el Brussels Beer Challenge, la principal competició d'aquest tipus, organitzada del 23 al 27 de novembre.


… medalla de bronze per a la cervesa sense gluten

El sègol de la “Jardineria d’Altitud”, situada a Oceja, i la braseria rossellonesa, són remarcats pels millors tastadors internacionals. Entre els seus secrets, després de la fabricació, aquesta beguda té una doble criança, en barrils de “Nit de Sant Jordi ” i “Banyuls Rimage”, aquest últim subministrat pel Celler des Templers de Banyuls. A més de pujar per segona vegada al primer lloc del podi cerveser internacional, Cap’Ona ha vist com la seva cervesa orgànica sense gluten obtenia la medalla de bronze mundial entre les cerveses d’aquesta categoria.

David Senyarich