CULTURA

Festivals 2021: es confirmen Electro’Lac al Soler, Fest’Ille i Live au Campo

La por a Covid-19 es va reduint, els organitzadors avancen

DJs From Mars © DJs From Mars
DJs From Mars © DJs From Mars

Es confirmen tres festivals de música per a l’estiu del 2021: Electro’Lac al Soler, Fest’Ille a Illa i Live au Campo a Perpinyà.

Ja hi ha programats diversos esdeveniments musicals a Catalunya del Nord per a l’estiu del 2021. L’esperança d’una vacuna eficaç contra el Covid-19 dóna esperança per a un període de juliol-agost alliberat, o menys embolicat per les restriccions de gestos de distanciament i barrera. El Llac del Molí, al Soler, acollirà la primera edició del festival Electro'Lac, el 14 d'agost, amb una capacitat màxima de 6.000 espectadors. Hi actuaran els grups de DJ alemanys Purple Disco Machine i Milk & Sugar, a més dels italians Djs from Mars. Aquest esdeveniment de disco house comptarà amb altres artistes, els noms dels quals es donaran a conèixer més endavant. La guixeta és oberta aquí.


Fest’Ille arriba el 31 de juliol

A Illa, la nit Fest’Ille és prevista per al 31 de juliol a l’estadi Jean Galia. L’artista francesa Wejdene, cantant de RnB de la regió de París, interpretarà el seu tema “Anissa”, que l’ha revelada enguany a la xarxa social TikTok, i els altres temes del seu primer disc, publicat fa poques setmanes. La confirmació de la nova edició del festival Fest’Ille (reserves aquí) segueix la de Live at Campo, el cartell del qual es desconeix. Aqueix altre esdeveniment té lloc durant dos dies al Campo Santo de Perpinyà, amb el suport de l’ajuntament.

Grégory Prujà