CULTURA

Es desenvoluparà ben bé el festival Live al Campo 2021 de Perpinyà

L’ajuntament firma amb l’empresa Olympia Production

Festival Live au Campo 2019, Campo santo de Perpinyà © La Frontera Prod
Festival Live au Campo 2019, Campo santo de Perpinyà © La Frontera Prod

El festival Live al Campo de Perpinyà serà organitzat directament per l’empresa parisenca Olympia Production l’estiu 2021.

L’edició 2021 del festival Live al Campo de Perpinyà tindrà lloc i serà confiada a l’empresa Olympia Production. Aquesta elecció serà validada aquest dijous 12 de novembre per l’ajuntament encapçalat per Louis Aliot (Reagrupament nacional), després de ser presentat pel tinant de Cultura, André Bonet. L'Ajuntament de Perpinyà signarà un acord de col·laboració amb aquest proveïdor de serveis.


Una qüestió de negoci cultural

Fundada el 2016 a París, Olympia Production és una filial de la multinacional Vivendi, propietat del 26% del grup Bolloré, propietari de Canal +, del grup de comunicacions Havas i de Gameloft, un dels líders en videojocs. Aquest gegantí va prendre el control financer el 2018 de la Frontera Production, organitzadora dels primers “Live au Campo” i de les Déferlantes d´Argelers de la marenda. La Frontera, associació amb seu a Sant Esteve del monestir, també apunta el trasllat de les Déferlantes al Vallespir. Després d’una edició del 2020 i cancel·lada la seva versió reduïda, s’espera l’esdeveniment de pop-rock al castell d’Aubiry de Ceret.

Laura Pardineille