ECONOMIA

Amazcat, la resposta catalana à Amazon

Una empresa de venda online impulsada el 20 d’octubre a Girona

© Amazcat
© Amazcat

Contra Amazon, s’ha creat a Girona la botiga online Amazcat, per mor de proposar productes del país, a distància i amb preu just.

El 20 d’octubre va néixer a Girona l’empresa Amazcat, una rèplica d’Amazon, en versió catalana. Aquesta empresa de venda, compromesa implícitament contra el gegant nord-americà de vendes en línia, comercialitza productes "al preu just", indiquen els seus promotors. Aquesta plataforma digital neix del context imposat pel coronavirus, amb el qual el distanciament social s’ha convertit en un hàbit.


Lliuraments en 24 o 48 hores

Amazcat, que s’adreça tot Catalunya del Sud, té previst obrir llocs logístics a cadascuna de les províncies de Barcelona, ​​Tarragona, Lleida i Girona. La venda començarà al desembre i els productes, de tota mena, es lliuraran en 24 o 48 hores com a màxim. Un dels fundadors de la companyia, Andreu Mas, defensa l’economia circular, expressada pel logotip d’Amazcat. "podem assegurar és que nosaltres al productor li pagarem més del que li paga una gran superfície, perquè hem eliminat tots els intermediaris".

Laura Pardineille