ECONOMIA, TECNOLOGIES

El terminal de gel de Pyrescom pot servir 35.000 dosis

Es llança al mercat un nou sistema de dispensació de gel hidroalcohòlic

Estació de distribució de gel hidroalcòlic fabricada per Pyrescom © Pyrescom
Estació de distribució de gel hidroalcòlic fabricada per Pyrescom © Pyrescom

El Covid-19 obre mercats per a l’empresa Pyrescom, de Cànoes, que presenta un terminal de distribució de gel hidroalcohòlic adequat per a la instal·lació a tots els llocs públics.

L’empresa Pyrescom, que ha destacat recentment per ser escollida per la cadena de supermercats britànica Tesco, presenta un terminal de gel hidroalcohòlic "autònom i intel·ligent" automàtic, ens destaca la seva direcció. Aquest dispositiu forma part de la seva nova gamma de productes "Bivid". Justificat per l’epidèmia de Covid-19, s’aprofita de l’alta expertesa de la companyia de Cànoes en l’àmbit de les comunicacions i la seguretat personal.


Autonomia per a 35 000 dosis

Aquest dispensador ha estat dissenyat per instal·lar-se en llocs de pas estratègics oi és dotat, de forma opcional, d’un sistema de telemetria per controlar els nivell de gel i de bateria. La seva autonomia energètica permet servir 35.000 dosis, o sigui que els espais amb força freqüentació poden ser equipats amb aquest dispositiu. També és un mitjà de comunicació per a empreses i administracions, atès que es pot personalitzar. Sense botó ni pedal, evita qualsevol contacte, ja que s’activa detectant el pas de les mans mitjançant la tecnologia d’infrarojos.

Laura Pardineille