ECONOMIA

La Universitat de Perpinyà estudiarà els canvis globals en el món bancari

El campus del Rosselló anuncia una càtedra especialitzada

Maryline Patin et Pierre Chauvois (Banque Populaire), Xavier Py et Frédéric Brajou (UPVD), Perpignan, 6 octobre 2020 © UPVD
Maryline Patin et Pierre Chauvois (Banque Populaire), Xavier Py et Frédéric Brajou (UPVD), Perpignan, 6 octobre 2020 © UPVD

El món bancari evoluciona amb la intel·ligència artificial: la Universitat de Perpinyà crea una càtedra dedicada a aquest canvi i als altres.

La Universitat de Perpinyà anuncia la seva novena càtedra des de la creació de la seva fundació el 2008. Aquesta nova unitat de formació i investigació l’associa amb la Banque Populaire, per tal d’explorar el camp de les “transicions globals al món bancari”. Aquesta càtedra, presentada el dimecres 7 d’octubre, hauria de reforçar el coneixement i la divulgació sobre les futures transformacions del món bancari, relacionades amb la Intel·ligència Artificial (IA) i les DADES, el reconeixement de l’experiència adquirida i el desenvolupament de competències. , així com a "l'aculturació per al desenvolupament sostenible", detalla el campus del Rosselló.


Teixint vincles amb el món econòmic i intel·lectual

El programa anunciat reunirà acadèmics, start-ups, estudiants, investigadors, consultores, així com professors-investigadors dels laboratoris CRESEM de Perpinyà (Centre de Recerca sobre Societats i Ambients a la Mediterrània) i LAMPS (Laboratori de Matemàtiques) i Física).

Isabelle Fajal