ECONOMIA

Perpinyà: l’espardenyer Payote dona suport a Octubre Rosa

Campanya anual de sensibilització sobre el càncer de mama

Operació "Octubre Rosa", amb patticipació de l'empresa Payote
Operació "Octubre Rosa", amb patticipació de l'empresa Payote

L'espardenyer Payotte d'Epadrilles, a Perpinyà, es mostra en suport de la campanya Otubre Rosa,  per conscienciar sobre el cribratge del càncer de mama.

Cada octubre, l’associació Ruban Rose organitza una campanya d’informació i sensibilització sobre el càncer de mama. Enguay, l’empresa espardenyera Payote, a Perpinyà, participa a la conscienciació fabricant màscares anti-Covid-19 amb els colors de la campanya i “posant de manifest aquells qui lluiten contra la malaltia cada dia de l’any”. Aquestes proteccions s’ofereixen gratuïtament amb cada encàrrec a distància. Pel que fa a la comunicació, un grup d’empleats de l’empresa ha calçat espardenyes, de tons rosats.


Una fàbrica a Perpinyà - El Vernet el 2021

A més d’aquesta acció estacional, Payote anuncia el seu desig de desenvolupament, mitjançant l’assignació de 8.000 m2 a la seva activitat. El seu conseller delegat, Olivier Gelly, apunta ​​al polígon Nord de Perpinyà per instal·lar-hi aquesta unitat de producció, emmagatzematge i logística. L’inventor de la primera espardenya que no fa olor de peus, auto-llançat el 2016, espera iniciar aquesta activitat a la primavera del 2021, amb una inversió d’un milió d’euros.

David Senyarich