ECONOMIA

The Green Spot a Barcelona, millor restaurant vegà de l’Estat espanyol

Un establiment ubicat a la Barceloneta, al Port Vell

Photo by Ella Olsson on Unsplash
Photo by Ella Olsson on Unsplash

El restaurant vegà The Green Spot, al Port Vell de Barcelona, ​​és classificat cop a millor establiment d’aquest tipus a l’Estat espanyol.

El millor restaurant vegetarià d’Espanya es troba a Barcelona, ​​segons la guia vegetariana Michelin. Aquest restaurant, The Green Spot, desenvolupa una gastronomia allunyada de la frugalitat militant. Establert a Port Vell, a la Barceloneta, va ser coronat com a millor restaurant vegetarià del món el 2019, abans d’obtenir enguany el 28è lloc al Top 100 vegan mundial.


Cuina mundial per a tothom

L'estacionalitat dels ingredients, la presència de fruites i verdures ecològiques als menús i les qualitats gustatives fan l'èxit de The Green Spot, que promou una cuina mundial, amb manlleus a les tradicions japonesa i del sud-est asiàtic, àrab, índia, mexicana i de la resta d’Amèrica llatina. Aquest restaurant va ser obert el 2016 per l’empresari Tomás Tarruella, amb el suport dels xefs Marcelino Jiménez i Julia Kleist. Aqueix equip ha aconseguit atraure tots els públics, més enllà dels especialistes.

Laura Pardineille