SOCIETAT

La gendarmeria i l’ajuntament del Soler estrenyen vincles per reforçar la seguretat

Un dispositiu encoratjat pel ministeri de l’Interior

Reunió conjunta entre la gendarmeria i l'ajuntament del Soler, 24 d'agost de 2020. Al centre, la batllessa Armelle Revel Fourcade © Ajuntament del Soler
Reunió conjunta entre la gendarmeria i l'ajuntament del Soler, 24 d'agost de 2020. Al centre, la batllessa Armelle Revel Fourcade © Ajuntament del Soler

A Soler es reforça la col·laboració entre la policia municipal i l’estatal, amb l’objectiu d’assolir un nivell de seguretat més alt.

L’ajuntament de Soler i la brigada de gendarmeria de la vila han reforçat llur conveni per tal de garantir una major seguretat. Aquesta col·laboració més estreta, desitjada pel Ministeri de Defensa, es basa, sobretot, en el nomenament d’un gendarme referent, encarregat de fer d’enllaç entre els dos organismes. Armelle Revel Fourcade, batllessa del Soler, Olivier Colpaert, primer tinent i Jean-Marie Serres, regidor municipal delegat a la policia municipal, es van reunir a aquest efecte amb el comandant de la companyia departamental de gendarmeria, Guillaume Poumeau de Lafforest, i el major de la brigada de gendarmeria del Soler, Olivier Guisset, el 24 d’agost.


Aquest "contacte permanent" permetrà recopilar i compartir informació i rensenyaments ”decisius per a la prevenció, la investigació i la intervenció", destaca l'Ajuntament. Els treballadors socials de la gendarmeria proporcionaran funcions d’escolta i mediació.

Grégory Prujà