POLÍTICA

El senador Calvet vol un carril bici de Prada fins a mar

L’electe s’ha entrevoistat amb el nou prefecte de Catalunya del Nord

El senador François Calvet i el primer ministre, Jean Castex, el 22 de juliol al Senat, París © Comunicació François Calvet
El senador François Calvet i el primer ministre, Jean Castex, el 22 de juliol al Senat, París © Comunicació François Calvet

Un carril bici des de Prada fins a la mar? El senador Calvet defensa aquest projecte amb el prefecte dels Pirineus Orientals.

El senador François Calvet (Les Républicains) es va entrevistar amb el nou prefecte dels Pirineus Orientals, Etienne Stoskopf, dimarts 8 de setembre a la seva oficina parlamentària. L’electe, batlle honorari de Soler, va defensar davant del representant de l’Estat els assumptes que considera prioritaris. En el marc del pla de reactivació econòmica presentat el 3 de setembre pel primer ministre Jean Castex, F. Calvet espera veure la continuació del projecte de desenvolupament de les ribes de la Tet, que considera adequat amb la "voluntat del govern d’incentivar la transició ecològica.


També creu que les autoritats locals podrien "continuar la pista ciclable pujant a Vinçà i fins i tot a Prada, el que podria enllaçar el litoral amb el Conflent". Precisament, el 17 de juliol, Castex va afirmar amb confiança davant del Senat “podrem anar de Prada a Perpinyà en bicicleta per treballar”, referint-se a un termini de deu anys.

Laura Pardineille