ECONOMIA

La pintura sensual de Frédéric Léglise arriba a Perpinyà

“A flor de pell: Asian Connection”, à àcentmètresducentredumonde

Huizi,   Oli i purpurina sobre tela 195 x 130 cm, 2017 © Frédéric Léglise
Huizi, Oli i purpurina sobre tela 195 x 130 cm, 2017 © Frédéric Léglise

Les pintures sensuals del parisenc Frédéric Léglise arriben a la galeria a àcentmètresducentredumonde de Perpinyà el 3 d’octubre.

El Centre d’Art Contemporani àcentmètresducentredumonde de acollirà l’obra de Frédéric Léglise a partir del 3 d’octubre. Aquest artista que viu i treballa a París és l’autor de centenars d’aquarel·les eròtiques que són el punt de partida de la seva obra actual. A "A flor de pell: asian connection", ofereix retrats i nus basats en fotografies de dones, incloses les que envolten la seva dona xinesa Wang Jojo. Aquest creador, conscient que els artistes occidentals i orientals de vegades tenen "camps de referències culturals massa llunyans", afirma saber abandonar el "llinatge occidental" per poder espellir-se.


El seu univers, format per dones que van créixer a la Xina, Corea o el Japó i que viuen a França, sustenta un treball de trobada, sense els tòpics habituals de la mescla obligatòria. Frédéric Léglise assumeix i reivindica aquestes dones "el treball de les quals altera els nostres codis culturals".

Frédéric Léglise, "A flor de pell: Asian Connection"
Amb les artistes convidades Sujin Cho, Ayako David-Kawauchi, Kanaria Dahye Lee, Mengpei Liu, Inhee Ma, Sujin Stella i Jojo Wang

Centre d'Art Contemporani a cent metres del centre del món
Del 3 d’octubre al 20 de desembre de 2020
3, avenue de Grande Bretagne, 66000 Perpinyà

Laura Pardineille