CULTURA

Temporada 2020-2021 del Teatre de l’Estany: blues, humor i òpera

El primer espectacle es desenvoluparà el 24 de setembre

The Daisy Pickers © The Daisy Pickers
The Daisy Pickers © The Daisy Pickers

Nova temporada del Teatre de l’estany de Sant Esteve del monestir blues, humor i òpera,

El Teatre de l’estany, a Sant Esteve del monestir, presenta una primera part de la temporada 2020-2021, entre setembre i desembre, abans d’una segona etapa, de gener a juny de 2021, que es presentarà al novembre. Aquesta primera part de la formació presenta blues, òpera, teatre i humor. Inclourà el festival SEM le Blues, els dies 24, 25 i 26 de setembre, amb els artistes i grups Cincinnati Slim Trio, The Beanshakers, The Daisy Pickers, Aurélien Morro & The Checkers, Wax & Boogie i Mike Greene Band. El grup Jazz Makers el 15 d’octubre i l’opereta Somni de Vals, d’Orcar Straus, el 8 de novembre, també són a la cartellera. El 21 de novembre s’oferirà un Càndid de Voltaire, a càrrec del Troupuscule Théâtre.


Reserves fins al dia anterior als espectacles

El 28 de novembre serà el moment dels quatre còmics del “Plus Grand Cat’Barré”, experimentats en mímica, imitacions i esquetxos, ben coneguts a l’escenari de Perpinyà: Olivier Payré, Patricia Di Fraya, Patrick Cottet-Moine i Cédrick Maronnier. El cineasta Cyril Tricot serà present a la projecció de “Le Pays Catalan grandeur nature” el 3 de desembre. El mentalista Viktor Vincent, el 5 de desembre, tancarà l'any, abans de dues òperes: Els indis són a l'oest (òpera per a mainada), el 23 de gener de 2021, i Tosca, de Puccini, el 14 de març, amb el Conservatori de Perpinyà.

Programació a Théâtre de l’Etang.
Les reserves s’obren el 9 de setembre per a tothom, de dilluns a divendres de 14 a 18 h i cada vespre d’’espectacle fins a les 20.30 h. També és possible per correu electrònic fins al dia anterior a l’espectacle o per telèfon: billetterie@theatre-de-letang.com i 04.68.38.64.95.

Laura Pardineille