POLÍTICA

Perpinyà: el partit d’esquerres vol un programa únic a les departamentals i les regionals del 2021

El missatge “El futur en comú" il·lustrarà les campanyes electorals

Catherine David, Francis Daspe i Michaël Idrac, en representació del Partit d'Esquerra 66, dilluns  24 d'agost a Perpinyà / PG66
Catherine David, Francis Daspe i Michaël Idrac, en representació del Partit d'Esquerra 66, dilluns 24 d'agost a Perpinyà / PG66

El partit de Jean-Luc Mélenchon a Perpinyà vol un sol missatge a les properes eleccions, al voltant del tema “El futur en comú".

El Partit d’Esquerres dels Pirineus Orientals (PG 66) ja ha fet la reentrada política, de cara a la premsa, dilluns 24 d’agost al Cafè de la Pau de Perpinyà. Els seus representants han anunciat una “Estratègia de la Revolució Ciutadana" que hauria de guiar totes les campanyes electorals del partit de Jean-Luc Mélenchon: probable candidat a la presidencial del 2022, el líder de la França Insubmisa (franquícia que inclou el PG) mobilitza els seus seguidors per a les eleccions departamentals i regionals de març de 2021.


El programa "El futur en Comú", en un context d'ecosocialisme, es desenvoluparà durant les properes etapes electorals, segons detalla Francis Daspe, co-cap del partit. Aquest partidari d’un únic missatge a totes les eleccions és l’autor del llibre "2022. Per trabucar la taula presidencial", publicat el 14 d’agost per les edicions Borrego. Hi defensa la "restitució a la gent de la seva sobirania, permetent així que sorgeixi una perspectiva majoritària", i dóna les claus per assolir aquest objectiu.

Grégory Prujà