CULTURA

El concert drive de Littoral FM aplega 500 persones

Aquesta cita inèdita es va desenvolupar el 31 de juliol al Soler

“Littoral FM Drive in Live”, el 31 de juliol al Soler / Ajuntament del Soler
“Littoral FM Drive in Live”, el 31 de juliol al Soler / Ajuntament del Soler

Per superar la Covid-19, un concert drive va ser organitzat per l’emissora Littoral FM, el 31 de juliol. Aqueix esdeveniment va ser un encert.

Un gran èxit va coronar el concert “Littoral FM Drive in Live” organitzat el 31 de juliol al districte Oest del municipi de Soler. Aquest esdeveniment sense precedents a Catalunya del Nord va atreure 500 persones, seduïdes pel concepte de la ràdio musical ubicada a Perpinyà. El principi d’escoltar artistes del seu vehicle estant, amb prop d’un centenar de cotxes estacionats per la zona, va permetre viure la festa respectant les regles de distanciament vinculades a la crisi sanitària.


El locutor Loïc Escorihuela va presentar un conjunt de cinc artistes, que van actuar des de les 21.30 fins a la mitjanit. Al cartell hi havia Justine Time (candidata a The Voice Kid), Xavier Mateù (guanyador de la Nouvelle Star 2017), Supamoon, Hervé i Nieggman. La batllessa de la vila, Armelle Revel-Fourcade, va presenciar aquest concert ofert per l’emissora que aviat arribarà a les ones de Ceranya i Capcir.

Grégory Prujà