ECONOMIA

Barcarès Studio, un megaparc per celebrar el Far West americà

La ciutat costanera multiplica els esdeveniments gegantins

© Barcarès Studio
© Barcarès Studio

El “Barcarès estudi” celebra el Far West americà fins al 31 d’agost. Aquest parc temàtic d'estiu té la pantalla de cinema més gran de l’estat francès.

El municipi de Barcarès s’ha convertit en un especialista en esdeveniments de gran format, com ara el festival de música electrònica Electrobeach, cancel·lat enguany a causa de la Covid-19, i el “Vilatge de Nadal”, instal·lat de desembre a gener. El 15 de juliol, la ciutat costanera va inaugurar "Barcarès Studio", un parc temàtic de temporada dedicat al Far West, instal·lat al mateix lloc que els principals esdeveniments esmentats, al cor dels jardins del Lydia. Aqueix espai és obert de forma gratuïta, cada dia fins al 6 de setembre, de les 18h a les 2 de la matinada.


El concepte “Barcarès studio” reuneix tots els tòpics de la conquesta de l’oest nord-americà. Aquest espectacle permanent inclou rodeo, ballarines de cancan, concerts de música country, baralles de vaquers, un saloon i activitats infantils. Un cinema drive-in, amb la pantalla més gran de l’estat francès, amb una superfície de 200 m2, és coordinat per Jacques Font, propietari dels cinemes Castillet i Mégacastillet de Perpinyà. A l'interior del vaixell Lydia es dedica una exposició a Johnny Hallyday, entre altres com a record de l'àlbum en directe que l'artista va enregistrar al mateix lloc, el 1969. Reuneix fotos de Jean-Marie Périer, Jean-Pierre Leloir i Amado Jover.

David Senyarich