ECONOMIA

Lloguer d’una setmana a l’agost: 1813 euros a St-Tropez, 1218 a St-Cebrià i 1057 al Barcarès

Creixen els preus en el context de la Covid-19

Apartament de lloguer vacacional al Barcarès, Rosselló © Booking
Apartament de lloguer vacacional al Barcarès, Rosselló © Booking

Els lloguers s’encareixen de 70% a les viles costaneres de l’estat. Saint-Tropez té el rècord francès amb 1813 euros setmanals, Le Barcarès se situa a 1057 euros.

Segons un estudi del comparador de preus Likibu, aquest estiu, els preus del lloguer han augmentat un 10% en el 40% de les localitats balneàries de l’estat francès, mentre el 70% veu que els seus preus augmenten més del 5%. En el context de la Covid-19, els francesos viatgen a França i el preu d’un lloguer d’una setmana en un apartament augmenta d’un 23% a Saint-Tropez (rècord de França) i d’un 20% a Niça. A Saint-Tropez, una setmana té un cost de 1813 euros setmanals a l'agost, enfront dels 1057 euros setmanals a Barcarès i els 1218 euros a Saint-Cyprien, que apareixen com a destinacions de baix cost en aqueix estiu peculiar.


Per comparar les tarifes, el comparador Likibu, agregador de 5 milions d’ofertes d’Airbnb, Abritel, Homelidays, Interhome, Amivac, etc., ha observat tots els preus entre el 4 i el 8 de juliol per a una reserva d’una setmana a l’agost.