POLÍTICA

Louis Aliot continua molest per l’homosexualitat

El candidat d’extrema dreta a Perpinyà descuida la qüestió gai

Louis Aliot, candidat del Reagrupament nacional sense etiqueta a les eleccions municipals de Perpinyà © Comunicació Louis Aliot
Louis Aliot, candidat del Reagrupament nacional sense etiqueta a les eleccions municipals de Perpinyà © Comunicació Louis Aliot

Gais i lesbianes són indiferents per al candidat del Reagrupamentn nacional a les municipals de Perpinyà, Louis Aliot. Es tracta d’una estratègia guanyadora?

La posició del Reagrupament Nacional (RN) sobre el grau d’acceptació social de l’homosexualitat és objecte d’estudi. Els batlles, responsables o exresponsables de l’RN homos no són estranys, com Steeve Briois, batlle d'Henin-Beaumont (Pas-de-Calais) des del 2014, o Florian Philippot, ex-assessor de Marine Le Pen , director estratègic de la seva campanya presidencial del 2012.
A Catalunya del Nord, a Perpinyà, la qüestió dels homes que estimen els homes i de les dones que estimen les dones és molt més tabú. En el marc de les eleccions municipals de Perpinyà, l'associació LGBT + 66 recorda que va presentar a la primera ronda les seves "14 propostes per a un municipi inclusiu", validades per escrit pel batlle sortint, Jean-Marc Pujol (Els Republicans) . Però "no tenim resposta de la llista que dirigeix ​​el senyor Louis Aliot", ens explica l'estructura, aquest dimarts 23 de juny.

LGBT+ 66 destaca que el candidat d’extrema dreta no li ha contestat més des del 2017 i que mai no ha aprovat les seves sol·licituds de subvenció com a regidor de la ciutat. L’associació està preocupada perquè l’RN ha declarat que "volen revertir el progrés dels drets de les persones LGBT +", és a dir, el matrimoni entre el mateix sexe i el dret a l’adopció per a parelles del mateix sexe.
El silenci de Louis Aliot sobre aquest tema societal alimenta una estratègia guanyadora pel que fa a la sociologia electoral de la capital del Rosselló?