POLÍTICA

Tiroteig a Perpinyà: Aliot promet sol·licitar Castañer

El candidat del Reagrupament Nacional denuncia una “laxitud” pública

Tiroteig a Perpinyà: Aliot promet sol·licitar el ministre de l’Interior
Tiroteig a Perpinyà: Aliot promet sol·licitar el ministre de l’Interior

Després del tiroteig al barri de Sant Jaume de Perpinyà, aquest diumenge 21 de juny, Louis Aliot demana reforços policials i prometre requisar el ministre de l’Interior.

Després que un tiroteig ha fet dos ferits, un al cap, i l’altre a la cama, aquest diumenge 21 de juny al barri Sant Jaume de Perpinyà, el candidat Louis Aliot a les eleccions municipals de diumenge 28 de juny reacciona. En un comunicat de premsa d’aquest dilluns 22 de juny, denuncia "la inconsciència i la laxitat pública" i, tot esquivant la xenofòbia, considera "urgent protegir les poblacions qualssevol siguin els seus orígens o condicions i que vulguin viure tranquil·lament et foragitar els brètols i traficants”.


Més policia i un ministre de l’Interior mobilitzat

Aliot, membre del Reagrupament nacional, s’adreça a Jean-Marc Pujol, l’alcalde sortint, membre dels Republicans (LR): “No vull pas sentir més el batlle dir els trets no hi ha tiroteigs a Perpinyà! Aquesta ceguesa és culpable”. Instar l'estat a actuar "enviant reforços i desmantellant les xarxes de trànsit a la ciutat" i promet, si l’elegeixen, ser rebut pel ministre de l'Interior "per resoldre aquesta situació definitivament".