SOCIETAT

Un tren del sexe circularà aqueix estiu a Catalunya del Nord

Sorprement suggeriment a les vies de la SNCF

© Ludwig Wallendorf
© Ludwig Wallendorf

Un sorprenen tren del sexe circularà pels rails de la SNCF aqueix estiu a Catalunya del Nord. Hi viatjaran 20 llibertins.

Un comboi llibertí circularà a la plana del Rosselló, i belleu més enllà, durant la temporada d'estiu, per iniciativa de l’empresa d'esdeveniments Oversize Events, amb seu a Catalunya del Nord. Aquest tren amb característiques sorprenents no deixarà que aparegui res des de fora, però es garanteix una atmosfera dedicada a l llibertinatge a l’interior dels seus dos vagons. En total, hi ha programades quatre nits a bord d’aquest tren dels plaers, promès viatjar a les vies del territori els dies 24 i 25 de juliol i 28 i 29 d’agost. Cada seqüència tindrà lloc de 21 a les 2h de la matinada, amb un preu fixat a 60 euros per a les dones, 120 per als homes i 160 per a les parelles bescanvistes, incloent el transport i l’accés a les activitats a bord, amb un DJ.


"Nits llibertines en espais atípics"

Una vintena de persones s’admetran en aqueixos trens inusuals, les estacions de sortida de les quals encara no es coneixen. L’empresa Oversize Events, vinculada al món de la nit, ofereix vetllades "a l’alçada de les vostres fantasies", segons el seu eslògan comercial. S'especialitza en les "vetllades llibertines en llocs atípics per donar-vos noves sensacions".