ECONOMIA

Tres business schools de Barcelona entre les 50 millors del món

El 10 de maig es va publicar el rànquing de les 50 millors escoles de negocis

© Esade
© Esade

Rànquing mundial de les escoles de negocis: la barcelonina Iese és  número 1, l’Esade és onzena i l’Eada Business School és 43ena.

El 10 de maig es va publicar el rànquing de les 50 millors escoles de negocis del món al Financial Times, anomenat "Executive Education 2020". Aquesta llista d'elit inclou tres escoles de negocis barcelonines entre les més efectives en matèria de formació d’executius, segons els criteris que figuren en els seus programes "custom" i “open”, els seus mètodes d'ensenyament, el seu personal docent ("faculty"), la diversitat dels seus estudiants i la qualitat dels seus locals. Aqueixos requisits posen així l'escola Iese al capdavant del planeta, just per davant de HEC Paris (École des Hautes Études Commerciales de Paris).


Destaquen dues escoles de negocis de Barcelona

En aquest mateix rànquing, l'Esade de Barcelona es troba en la onzena posició i l'Eada Business School, també amb seu a la capital, ocupa la 43a posició. Aquesta darrera escola obté aquest any el millor rànquing en termes de percentatge d'alumnes internacionals. El Financial Times revela el paper de Barcelona com a referent de tècniques de gestió, opimització dels recursos i èxit econòmic.