ECONOMIA

Viseres anti-Covid-19 de Mitjavila repartides als comerços de Perpinyà

Uns dispositius fabricats per la fàbrica portuguesa del grup de Ribesaltes

Els partners de l'operació a la Cambra de Comerç de Perpinyà, 11 de maig 2020 © CCI 66
Els partners de l'operació a la Cambra de Comerç de Perpinyà, 11 de maig 2020 © CCI 66

Els toldos i persianes Mitjavila produeixen viseres contra la Covid-19. Perpinyà Mediterrània i la cambra nord- catalana les reparteixen als comerciants de Perpinyà.

Aquest dilluns 11 de maig, dia de la ruptura del confinament destinat a limitar la propagació de la Covid-19, Perpignan Méediterràni Metròpoli i la Cambra de Comerç i Indústria (CCI) dels Pirineus Orientals han llançat una operació de reactivació comercial. Les dues institucions han iniciat la repartició de viseres que dificulten la propagació del virus als comerciants a Perpinyà. Aqueixos dispositius han estat fabricats per l'empresa Mitjavila, amb base a Ribesaltes, especialista en toldos i persianes.


Viseres fabricades per Mitjavila a Portugal

Des de principis d’abril, la fàbrica portuguesa del grup Mitjavila, ubicada a Oliveira de Azeméis, a 20 km al sud de Porto, ha produït 10.000 viseres que ha ofert a diverses organitzacions assistencials del país. Mitjavila ha reservat part d’aquesta producció al Rosselló. L’operació impulsada aquest 11 de maig va acompanyada de la difusió de cartells que indiquen “El meu negoci està obert” i un memorandum que ajuda els comerciants a “rebre els seus clients de forma segura”, destaca la CCI.