SOCIETAT, ECONOMIA

El doctor Clotet anuncia a Barcelona vacunes contra la Covid-19

Una solució disponible a partir del setembre

El Dr Bonaventura Clotet © ACN
El Dr Bonaventura Clotet © ACN

El doctor Clotet anuncia a Barcelona diverses vacunes contra el coronavirus a partir del setembre, solucions insuficients per eliminar el virus.

El cap del departament de malalties infeccioses de l’hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, al nord de Barcelona, és relativament optimista respecte al Covid-19. Aquest especialista, Bonaventura Clotet, ha assegurat aquest dimecres 6 de maig a l'emissora Ràdio 4, a Barcelona, que a partir del setembre es disposaria de diverses vacunes efectives contra el coronavirus. Aqueixos productes, ja utilitzats per a altres afeccions, es complementaran amb una proteïna específica del SARS-CoV-2 (coronavirus).


Nova onada de Covid-19 a Catalunya del Sud?

No obstant això, aquesta solució no és garantida al 100%, ja que alguns pacients no desenvolupen pas anticossos del virus, sinó al contrari, pateixen efectes més greus, en forma d’una segona infecció. Segons Clotet, el risc és alt d'una revifalla de la Covid-19 a la Catalunya del Sud, perquè la descentralització política i administrativa de les prerrogatives de desconfinament és massa fluixa.