POLÍTICA

Municipals de Perpinyà: LFI adreça les seves crítiques als «bobos» de l’Alternativa

Explicacions post-municipals de l’extrema esquerra urbana

 Carole Gohier i Mickaël Irac, representants de la França Insubmisa a les municipals de Perpinyà © LFI
Carole Gohier i Mickaël Irac, representants de la França Insubmisa a les municipals de Perpinyà © LFI

La llista "L’Alternativa" present a la primera ronda de les eleccions municipals a Perpinyà ha acabat. El seu component "La França Insubmisa" comunica les seves crítiques.

A la primera volta de les eleccions municipals de Perpinyà, la candidatura “L’Alternativa”, recolzada pel Partit Comunista Francès, France Insoumise, Génération.s, el Nou Partit Anticapitalista i Esquerra Republicana de Catalunya, va obtenir un resultat de 6,5. %. L’esdeveniment electoral ha estat eludit per la Covid-19, però un dels components d’aquesta oferta antisocialista d’extrema esquerra, la France Insoumise (LFI), no ha deixat de pensar-hi. Els seus collisters Carole Gohier i Mickaël Idrac assenyalen la "dissolució de l'alternativa" en un comunicat del 4 de maig. Culpen la candidatura del seu "ferotge odi a les forces polítiques" i de la "falta d'escolta" de les seves principals figures.


Els melenchonistes critiquen els bobos d’esquerres

En la seva crítica, el partit de Jean-Luc Mélenchon apunta els autors d’una “campanya fada i bobo” (burgesos-bohemis, senyals majors de la hipocresia social). Espera que el nom “L’Alternativa” no sigui “usurpat o utilitzat com a garantia de futures accions que no recolzaríem”.