ECONOMIA, CULTURA

El Celler de Can Roca s’eixamplarà per superar el Coronavirus

L’exmillor restaurant del món és tancat des del 13 de març

Els germans Joan, Josep i Jordi Roca © ACN
Els germans Joan, Josep i Jordi Roca © ACN

El restaurant El Celler de Can Roca de Girona és tancat des del 13 de març a causa del Covid-19. Com a resultat, la família Roca té previst eixamplar-lo.

Els líders de l'antic restaurant número 1 del món, "El Celler de Can Roca", a Girona, s'enfronten a la crisi de Covid-19. Joan, Josep i Jordi Roca, amb l'activitat aturada, esperen mantenir els 142 empleats dels seus establiments després del confinament. Aquest requisit qüestiona tota la seva prestigiosa activitat, font de reputació positiva. Aqueix estiu, llur restaurant Espai Mas Marroch, situat a Vilablareix, al sud de Girona, es convertirà temporalment en un establiment de cuina tradicional catalana.


Les reserves per al març del 2021s’han fet en 10 minuts.

El repte gastronòmic dels germans Roca continua al Celler de Can Roca, el lloc capdavanter que els ha donat l’anomenada mundial. Aquesta taula de 55 portades, tancada el 13 de març, es tornarà a obrir a mitjans de maig, quan s’acabi el confinament. La seva superfície s’ampliarà, amb dues terrasses, per afrontar les dificultats i honrar les reserves cancel·lades el març i l’abril. Les reserves del març del 2021, inaugurades l’1 d’abril, es van vendre en 10 minuts. La promesa d’èxit és intacta a can Roca, que es compromet a preservar la feina dels seus empleats.