ECONOMIA

A Perpinyà, l’ADT explica el turisme del 2050

S'ofereix una sèrie de documents als professionals

Vista de la marenda nord-catalana © ADT 66
Vista de la marenda nord-catalana © ADT 66

L’Agència de Desenvolupament Turístic de Catalunya del Nord (ADT 66) ofereix una caixa d’eines per a professionals del territori.

Quines seran les principals tendències turístiques de demà, els nous públics i els seus requisits, en quines èpoques de l'any? La nova secció "Prospectiva" de la pàgina web professional de l'Agència de Desenvolupament Turístic de Catalunya del Nord (ADT 66), presentada el 31 de març, respon a aquestes preguntes. Aquest conjunt d’eines per a professionals se’ls posa a l’abast perquè “quan arriben canvis a la nostra porta (...) fer un pas enrere és fonamental i imprescindible”, subratlla l’ADT 66, que facilita així un “diagnòstic més objectiu de les situacions”.


"Supremacia de les marques xineses i americanes"

Els documents i elements posats a disposició són les tendències i polítiques per al turisme 2020 segons l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), els viatges de demà, el turisme del 2050, el posicionament a Google i la incidència del canvi climàtic. Els aspectes que es tracten són també la “supremacia de les marques americanes i xineses” i la visió de les reserves d'hotel segons Booking.