POLÍTICA

Totes les candidatures municipals a Catalunya del Nord

La prefectura de Perpinyà comunica les llistes oficials

Totes les candidatures municipals del 2020 a Catalunya del Nord
Totes les candidatures municipals del 2020 a Catalunya del Nord

En vista de les eleccions municipals, consulteu la llista de llistes presents a tots i cadascun dels 226 municipis de Catalunya del Nord.

Amb l’acostament de les properes eleccions municipals i comunitàries del 15 i 22 de març del 2020, la prefectura de Catalunya del Nord ha comunicat aqueix divendres 28 de febrer, el "Llibre de candidats per comuna", de l'Albera al Viver, per a la primera vola, pel que fa a localitats de menys de 1000 habitants Aquest document conté la llista dels candidats de llista, indicats un per un. Els serveis estatals també han enviat el "llibre de llistes escurçades per a municipis de més de 1000 habitants", des d'Alenyà fins a Vinçà, passant per Perpinyà.


9 llistes a Perpinyà, 5 a Ceret, només una a Alenyà

Aquest document "més de 1000 habitants" no inclou pas la llista de candidats, sinó només les llistes dipositades degudament. Inclou especialment els títols de les 9 llistes que concorreran a Perpinyà, les 5 presentades a Bages, el Voló i Ceret, les 4 de Bompàs, Canet i Fontromeu, les 3 de Ceret, Argelers, Banyuls de la marenda i Cervera, com també les que es presentaran en solitari a Alenyà, Vilallonga dels monts i Vilamulaca.