POLÍTICA

Municipals de Perpinyà: Fouzi Bouhadi abandona Ripoull per fer pinya amb Grau

L’enginyer apunta el risc d’una victòria d’Aliot sobre el batlle sortint Pujol

Municipals de Perpinyà: Fouzi Bouhadi abandona Ripoull per fer pinya amb Grau
Municipals de Perpinyà: Fouzi Bouhadi abandona Ripoull per fer pinya amb Grau

L’ex-partidari de la candidat Clotilde Ripoull a les eleccions municipals de Perpinyà, l’enginyer Fouzi Bouhadi s’incorpora a la llista Grau per esclafar el "perill" que representa l’extrema dreta representada per Louis Aliot.

Després de l'elegida Josianne Cabanas, Isabelle de Noëll-Marchesan, Clotilde Font i Brice Lafontaine, l'ex socialista Vincent Malherbe, marit del president del Consell departamental dels Pirineus Orientals, i Philippe Lavenu, secretari regional occità del sindicat policial Alliance, Romain Grau, cap de la llista centrista als municipis de Perpinyà, ha informat una nova manifestació. L’exregidor municipal Fouzi Bouhadi deixa la llista “Perpinyà equilibri” dirigida per Clotilde Ripoull, per unir-se al candidat candidat perquè “Perpinyà mereix millor que les aventures condemnades al fracàs col·lectiu i al sacrifici de l’interès general”, afirma ell en una galeria gratuïta.


Un trascolament de l’electorat de Ripoull cap al candidat Grau?

Fouzi Bouhadi considera que Ripoull, contrària a unir-se a R. Grau malgrat l'evidència de l'èxit, "porta dins seu les llavors del fracàs i del perill". Segons el seu parer, el repte és "vèncer l'alcalde sortint a la primera volta" i després "vèncer el candidat frontista a la segona volta" per "oferir una renovació real a Perpinyà". La partença de F. Bouhadi de l’escuderia Ripoull podria donar lloc a una transferència de vots de Ripoull (8,53% a les eleccions municipals del 2008, 9,62% el 2014) cap al candidat Grau, segons el famós "vot útil". Sense això, Fouzi Bouhadi preveu un "duel Aliot-Pujol, el mateix que el 2014, llevat que aquesta vegada, Pujol no serà pas seguit!" Perquè a diferència del 2014, l’alcalde sortint serà fet fora ».